MERSİN / TARSUS - Şehit Ömer Kara Ortaokulu

Mrt

Okulmuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma  ve Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerildi, kendilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulmuzda düzenlediğimiz yarışmamızda Mamire Yaşar birinci, Semanur Davarcı ikinci, Ecrin Yaşar üçüncü olmuştur. Bu başarıları ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

4. Sınıflarımız kendileri için hazırlanan etkinlikle mezuniyetlerini kutladılar.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızın açılışı yapıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz bahçesindeki törenle kutlandı.

Anneler Günü kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Okulumuz 5/A Sınıfı Cami bölümlerini yerinde öğreniyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda hazırlanan törenle coşkuyla kutlandı.

Nis

Kütüphane Haftası münasebetiyle bir kutlama programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda Ormancılık Günü ve Orman Haftası ile ilgili etkinlik düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

Mrt

Okulumuz bünyesinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü törenle kutlandı.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlandı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Şbt

Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesi kapsamında okulumuz kütüphanesi hizmete alındı.